Catatan Popular

Sabtu, 6 November 2010

padan dengan muka..........

KEKALAHAN Pas dalam pilihanraya DUN Galas, Allah telah menzahirkan sikap tidak bertanggungjawab Pas, khususnya Nik Aziz kepada Islam sebagai Al Ddin.

Sikap mengaminkan apa yang dikata oleh kafir Laknatullah, sudah terserlah Allah tidak lagi merestui sikap dan perjuangan Nik Aziz yang telah menyimpang dari landasan Islam sebenar.

Sebelum terlambat, baliklah ke pangkal jalan, berjuanglah atas perjuangan kedaulatan Melayu dan Islam semoga Allah memberkati umat Melayu dan Islam keseluruhannya. AMIN. (Al Amin Kelantan).Pisau berpendapat,PAS tidak akan sama sekali mohon cerai dengan pasangan kekasihnya DAP,mereka lebih rela menghina bangsa sendiri ,hina agama sendiri dan selesa ditunggang oleh kafir harbi.

Orang yang menghulur salam perpaduan dihina dan dicaci,mereka bagaikan sudah membakar jambatan perpaduan sesama bangsa dan agama.

Kepada pembaca dari Kedah sila email gambar,luahan dan pendapat mengenai isu banjir di editor@pisau.net & http://aku80.blogspot.comPisau kata "baru tiba dari Galas"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan